Zo beleef je de luxe van De Spa thuis

  • Geplaatst op
Zo beleef je de luxe van De Spa thuis

Zo beleef je de luxe van De Spa thuis

Maandagavond was het zover: de eerste aflevering van De Spa was op televisie te zien. De eerste late night soap van Nederland. De Spa speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar ambitie, intriges en passie aan de orde van de dag zijn.

Niet alleen de knappe acteurs en actrices, maar ook de mooie jacuzzi’s sprongen bij het zien van de eerste aflevering gelijk in het oog. Hoewel het bij het zien van de acteurs misschien voor vele bij (dag)dromen blijft, is de luxe en het comfort van een jacuzzi een stuk makkelijker te realiseren. Met de jacuzzi’s van Luxe Tuininrichting creëer je je eigen wellness gewoon thuis. Genieten van comfort en wellness in je eigen vertrouwde omgeving, wie wil dat nou niet? 

Hoewel we de intriges in dit geval graag aan de acteurs overlaten, hebben we ambitie en passie net als bij De Spa ook bij Luxe Tuininrichting hoog in het vaandel staan. Dankzij onze expertise weten we als geen ander hoe we bij u thuis het echte wellness gevoel kunnen creëren. Maximaal genieten doet u volgens ons namelijk niet alleen ’s avonds op de bank voor de televisie, maar nóg meer in het warme comfort van een jacuzzi. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op www.luxetuininrichting.nl/wellness/jacuzzi

De Spa is elke maandag t/m donderdag om 22.30 uur te zien bij Net5! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »