Versier uw tuin, koop een plantenbak

  • Geplaatst op
  • Door Luxe tuin inrichting
Versier uw tuin, koop een plantenbak

Als u naar de tuintrends kijkt van 2016, dan zal u zien dat het steeds belangrijker wordt om het huis in verbinding te laten staan met de tuin. De sfeer, stijlen en kleuren die in huis zijn toegepast worden doorgezet in de tuin en ook de buitenmeubelen worden afgestemd op de meubelen in huis.

Veel tegels worden in 2016 vervangen door planten en de tuin fungeert hiermee tot een natuurlijke oase waar wij drukke mensen heerlijk tot rust kunnen komen. Doordat er in de nieuwe trends minder tegels worden toegepast, kunnen plantenbakken een mooie kleurige vervanger zijn.

Plantenbakken zijn in meerdere vormen, kleuren en materialen verkrijgbaar. Hierdoor is het makkelijk om de plantenbakken aan te passen op de rest van de inrichting van de tuin, maar ook op het interieur.

Naast dat het een mooie versiering is van de tuin, kan een plantenbak ook dienen als moestuin. Moestuin hoor ik u denken? Ja juist. Er is toch niks lekkerder dan uw eigen vers gekweekte groente, kruiden en fruit?! Wij zouden in ieder geval niet meer zonder willen! Plant ook eens een heerlijk geurende plantenbak vol dan bent u gegarandeerd overtuigd. Niet vergeten water te geven natuurlijk!

Heeft u helemaal geen tuin, maar een dakterras of balkon? Dan is een plantenbak helemaal de uitkomst. Hiermee siert u uw buitenplek tot een waar paradijs. Want u vult deze bak natuurlijk met de mooiste planten, of.. natuurlijk die eigen gekweekte groente en/of kruiden.

Geen idee welke plantenbak u moet kiezen? Luxe tuininrichting adviseert u graag in het maken van de juiste keuze en zij denken graag met u mee. Met het ruime assortiment plantenbakken creëert u een gezellige en sfeervolle tuin of dakterras met karakter.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »