U zit er warm bij deze winter

  • Geplaatst op
  • Door Luxe tuin inrichting
U zit er warm bij deze winter

LET OP eenmalige korting, lees snel verder.

Konden we nog maar even terug naar de zomeravonden, ze voelen nog zo dichtbij. De lange zomeravonden zijn magisch. Wat deze avonden zo magisch maakt, zijn de momenten op uw eigen buitenterras met in de ene hand dat goede boek en de andere hand een lekker glas wijn. Of met een groep vrienden na een uitgebreid diner lang natafelen bij een heldere hemel. Met zijn allen buiten zitten totdat het echt te fris wordt en vaak is het dan wel bedtijd. In de winter zien deze avonden er wel anders uit. Maar dat is vanaf nu voorbij!

Met de terrasverwarmers van luxe tuin inrichting zit u namelijk in de winter er ook lekker warm bij. Kunt u het zich voorstellen? Uw eigen buitenterras comfortabel verwarmd. Zodat u ook in de winter lekker lang buiten kunt zitten met dat boek en natuurlijk een lekker glas wijn. Ow, en niet te vergeten zijn ze ook geschikt om de laatste zomeravonden op uw terras te verlengen.

Vaak zijn terrasverwarmers saai qua looks. Het beeld van de tuin gaat er niet altijd op vooruit, laten we maar zeggen. Luxe tuin inrichting heeft de uitkomst. Zij verkopen namelijk terrasverwarmers van het merk Heatsail.  Heatsail is een genot door de warmte die geproduceerd wordt, maar ook een genot voor het oog. Ze hebben namelijk een stijlvol design, waardoor het een toegevoegde waarde voor uw terras is.

Geïnteresseerd? U heeft geluk, want met de feestdagen in het verschiet geeft Luxe tuin inrichting eenmalig 15% korting op de terrasverwarmers van Heatsail dit jaar. Neem eens een kijkje in de webshop van luxe tuin inrichting!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »