Terrasverwarming in stijl

  • Geplaatst op
Terrasverwarming in stijl

TERRASVERWARMING

Nog niet toe aan de herfst? Zo verleng je jouw zomer op het terras.

Hoewel we volgens het KNMI nog een heerlijk nazomers weekend krijgen, heeft de herfst inmiddels zijn volle intreden gedaan. De blaadjes vallen weer massaal van de bomen, paddenstoelen schieten in het bos uit de grond en zelfs de verwarming komt langzaam uit zijn zomerslaap.

Voor je gevoel echter iets te weinig zomer gehad en nog niet toe aan deze seizoensovergang? Verleng dan met een beetje hulp van Luxe Tuinrichting jouw terrasseizoen. Want waar we in de zomer vaak van terrasje naar terrasje hoppen, blijven diezelfde terrasjes in de herfst- en winterperiode vaak angstvallig leeg. Niet alleen in de stad zien we dit gebeuren, ook thuis kruipen we liever binnen op de bank in plaats van op die mooie loungeset in de tuin. En zeg nou zelf: dat is toch zonde van die tuin (én loungeset) met al zijn prachtige herfstkleuren?

Dat kan (en moet) anders dacht Luxe Tuininrichting. Waar we bij terrasverwarming al snel denken aan die grote grijze bakken annex vliegenvangers boven het terras, is er anno 2017 inmiddels een veel groter aanbod aan mooie design heaters. Zo geniet u met de design terrasverwarming van Heatsail ook in de herfst en winter volop van uw tuin. 

Neem een kijkje op www.luxetuininrichting.nl/tuindecoratie/terrasverwarming voor de heather die bij uw smaak en wensen past. Of u nu op zoek bent naar een vrijstaand of hangend model, Luxe Tuininrichting heeft voor ieder winterterras de juiste temperatuur. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »