Oh kom er eens luisteren

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in soundcast
Oh kom er eens luisteren

Oh kom er eens luisteren

Uw favoriete muziek altijd en overal tot uw beschikking hebben. Dit kan natuurlijk dankzij uw smartphone, iPod en Spotify. Het (grote) nadeel? Het geluid is niet top (laten we eerlijk zijn) en waterdicht zijn deze apparaten ook lang niet allemaal. Écht overal kunnen genieten van uw favoriete muziek? Dat kan met de Soundcast VG1. 

Soundcast staat voor ‘High-performance wireless audio’. Met de nieuwe draagbare luidsprekers van Soundcast neemt u uw favoriete muziek overal mee naar toe. Of u nu extra vertier zoekt langs het zwembad, wil dansen op uw boot op dé zomerhit van het jaar of kiest voor achtergrondmuziek terwijl u ontspannen geniet van een glaasje bubbels in uw jacuzzi: de Soundcast is met haar waterdichte en schokbestendige karakter geschikt voor elke situatie. Ervaar audio zonder grenzen dankzij de herlaadbare batterij die tot 15 uur non stop speelt en de ingebouwde Bluetooth ontvanger met Siri ondersteuning. 

Like de pagina, #Tag jouw vriend(in) en WIN !!!
Luxe Tuin Inrichting speelt deze week voor Sinterklaas! Like de Facebook pagina van Luxe Tuin Inrichting én plaats in een reactie hieronder de naam van diegene met wie jij samen naar de Soundcast VG1 zou willen luisteren. Wij verloten onder de deelnemers de Soundcast VG1 t.w.v. € 179. Kijk voor de volledige specificaties van de Soundcast VG1 op: https://www.luxetuininrichting.nl/soundcast-vg1.html

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »