Met je hoofd in de winter...

  • Geplaatst op
  • Door Luxe Tuin Inrichting
Met je hoofd in de winter...

Alleen het merk jacuzzi® is een product van kwaliteit met Italiaans design. Hier kan geen wirlpool, spa, bubbelbad of een hot tub tegenop. 

Deze week was het zover! De weermannen meldde voor de eerste keer dat er ‘s nachts vorst aan de grond is geweest. Het werd nog veel mooier toen de voorspelling werd gedaan dat het volgende week zelfs gaat sneeuwen. Bij iedereen ontstaan spontaan de winterkriebels. Hophop, de zomerplanten worden op een warm plekje gezet en de tuinmeubels worden ingepakt. De tuin wordt klaar gemaakt voor de echte strenge winter.

In de winter geen lange zwoele avonden op het terras. Nee, in de winter is het tijd voor de jacuzzi®. De tuin wordt omgetoverd tot een ware wellness tuin en tijd voor echte ontspanning is aangebroken. Pure ontspanning met 1 druk op de knop: de rug wordt gemasseerd, nippend aan een glas rode wijn en genietend van het geluid van de bubbels. Zo ga jij een ontspannen winter tegemoet.

Naast dat deze jacuzzi® je enorm veel rust brengt is het ook nog eens een aanwinst voor de looks van je tuin. De jacuzzi® heeft namelijk een eigenzinnig en strak design, tja.. design, dat kunnen we wel overlaten aan de Italianen. De jacuzzi® is trouwens niet alleen een fijne plek in de winter, de temperatuur kan namelijk bijgesteld worden, waardoor het ieder seizoen de perfecte plek is om stoom af te blazen.

Ook enthousiast geworden over de jacuzzi®? Bekijk de verschillende jacuzzi’s® hier. Luxe Tuin Inrichting levert de jacuzzi® gratis en zal hem gebruik klaar maken. Zo ben jij helemaal klaar voor de winter.

Laat die echte strenge winter maar komen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »