Kantopsluitingen

  • Geplaatst op
  • Door Luxe Tuin Inrichting
Kantopsluitingen

Lees onze blog om erachter te komen wat de voordelen en toepassingen van kantopsluitingen zijn.

De winter komt langzaam ten einde en het voorjaar is in zicht. Dit betekent dat het de hoogste tijd is om uw tuin klaar te stomen voor de aankomende lente en zomer. Kantopsluitingen klinken enorm saai maar dit is zonder twijfel het product wat uw tuin letterlijk naar een hoger niveau en uitstraling brengt. 

Wat is daar de reden van? 

Kantopsluitingen zijn een handig hulpmiddel voor het creëren van strakke grenzen tussen bijvoorbeeld grasperk en grindpad en hierdoor zal uw tuin verzorgd uitzien. Bovendien zijn kantopsluitingen makkelijk te plaatsten en hebben verder geen onderhoud nodig, sterker nog, ze zorgen ervoor dat u juist minder tijd nodig heeft voor het onderhoud van uw tuin.

Wanneer in de lente weer alles in de bloei raakt en het gazon wekelijks moet worden gemaaid gaan kantopsluitingen in uw tuin ervoor zorgen dat uw tuin er strak uitziet. Vergeet die slordige overgang tussen gazon en de paden in uw tuin. Indien u zelf of uw hovenier de tuin onderhoudt gaan kantopsluitingen u een hoop werk besparen aangezien u simpelweg de aangelegde scheiding door middel van kantopsluitingen aanhoudt bij het maaien van het gazon. 

Naast het voordeel op het gebied van onderhoud hebben kantopsluitingen natuurlijk ook een visueel doeleinde. Door het aanbrengen van kantopsluitingen van bijvoorbeeld cortenstaal of verzinkt staal zal uw tuin verzorgd uitzien en komen mooie strakke lijnen beter tot hun recht. 

Dit alles resulteert in een tuin die onderhoudsvrij is en er mooier uitziet. 

Bekijk ons ruim aanbod aan kantopsluitingen in onze webshop. 

https://www.luxetuininrichting.nl/tuindecoratie/kantopsluitingen/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »