Het licht gezien?

  • Geplaatst op
Het licht gezien?

Wat(t) nou wintertijd?

Dat we u bij Luxe Tuininrichting niet in de kou laten staan, kon u vorige week al lezen in onze blog: https://www.luxetuininrichting.nl/blogs/nieuws/terrasverwarming-in-stijl. Dat we daarnaast ook zorg kunnen dragen voor (een extra beetje) licht in de duisternis bewijzen we graag deze week. 

In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober 2017 wordt in ons land de klok weer een uur teruggezet. Met de ingang van de wintertijd nemen we officieel afscheid van de lange zomeravonden in de tuin. Dat zien we bij Luxe Tuininrichting echter graag anders. Nu de donkere herfst- en winteravonden weer hun intrede doen, kan wat extra dosis (sfeer)verlichting dé oplossing zijn voor uw tuin.

Waar tuinverlichting in de zomermaanden vaak gebruikt wordt om nog langer te lezen in de tuin of om (extra) sfeer te creëren terwijl u met vrienden in de tuin een wijntje drinkt, kan het in de winterperiode juist perfect dienen om looppaden zichtbaar te maken of om u - vanuit uw warme woonkamer - optimaal te laten genieten van de veranderende seizoenen in uw tuin. 

Dat goede verlichting een toegevoegde waarde heeft voor elke tuin, weten we bij LuxeTuininrichting als geen ander dankzij onze intensieve samenwerking met de tuinarchitecten van Buro van Rooijen. Geef uw tuin een romantisch boost met sfeerlampen of kies juist voor een functionele lamp. Heeft u bij Luxe Tuininrichting het licht gezien? Wij zorgen (eventueel in samenwerking met Buro van Rooijen) voor de rest. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »