Handdoek poncho

  • Geplaatst op
Handdoek poncho

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: LTI handdoek poncho

Herkent u dat? Dat u bij een nieuwe uitvinding denkt: hoe hebben we ooit zonder gekund? Precies dat gevoel hadden we bij Luxe Tuin Inrichting bij het zien van de laatste aanwinst in onze webshop: de handdoek poncho. Het beste van twee werelden gecombineerd in één product. Wij kunnen nu al niet meer zonder!

Maak kennis met de LTI handdoek poncho. Dé uitvinding die een einde maakt aan de omkleedstruggles op het strand, zorgt dat u heerlijk warm blijft zodra u de jacuzzi uitstapt of wat dacht u van het lekker willen lunchen tussen de middag tijdens een heerlijk stranddagje maar geen zin hebben om u volledig om te kleden? Dankzij de handdoek poncho behoren deze dilemma’s voorgoed tot het verleden. 

Kwalitatieve producten geselecteerd door tuin- en landschapsarchitecten en productdesigners gecombineerd met een continu groeiend en exclusief aanbod, dat is waar we bij Luxe Tuin Inrichting voor staan. De handdoek poncho - onze nieuwste aanwinst - is binnenkort in de LTI webshop verkrijgbaar in drie verschillende designs. De handdoek poncho wordt zowel beschikbaar in heren-, dames- als kindermaten. 

Nieuwsgierig? Volg ons op Facebook en blijf zo als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Regelmatig organiseert Luxe Tuin Inrichting leuke winacties via Facebook. Stay tuned!  Wie weet bent u de volgende gelukkige winnaar!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »