Fire it up!

  • Geplaatst op
Fire it up!

Fire it up! Vuurschaal

‘In de nacht is het helder en het gaat, voor het eerst dit najaar, op anderhalve meter hoogte licht vriezen met temperaturen tot -2 graden. Aan de grond komen de minima uit tot ongeveer -5 graden’. We kunnen er niet langer omheen. De eerste winterse temperaturen van dit najaar zijn een feit. Waar voor de een de zomer niet lang genoeg kan duren, staat de ander te trappelen bij het horen van bovenstaand weerbericht. Lid van team altijd koud? Fire it up! 

Gaat in uw woonkamer bij het horen van dergelijke temperaturen de verwarming gelijk op standje ‘tropische temperaturen’, waarna u vervolgens plaatst neemt op de bank onder een heerlijk wollen dekentje? Kunnen we bij Luxe Tuin Inrichting heel goed begrijpen. Althans, voordat u kennis maakte met onze collectie heaters. Of u nu kiest voor een cortenstalen of gietijzeren vuurschaal, vuurkorf, buitenhaard of sfeervolle kachel in uw tuin, u krijgt het er gegarandeerd warm van. 

En niet alleen voor volwassenen is een heater een mooie aanvulling op het terras.  

Wat dacht u van samen met uw (klein)kinderen marshmallows roosteren boven het (kamp)vuur? De spoon kent men inmiddels wel als tussengang tijdens het kerstdiner, maar met een do it yourself marshmallow toetje bent u deze kerstdagen pas écht origineel. Zo is het dubbel genieten voor (en met) het hele gezin!   

 

Kijk voor meer informatie op: https://www.luxetuininrichting.nl/tuindecoratie/vuurkorf 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »